2003 Harley Ultra Classic HP specifikation

klassad som en egen touring motorcykel, hade 2003 Harley Davidson Ultra Classic HP flera funktioner som lånat sig väl för långväga ridning, såsom elektronisk farthållare, en CB-radio och en fyra-högtalare stereo med CD-spelare. Rymliga mattan-fodrade bagageutrymmen, en luft-justerbar touring fjädring och passagerare ryggstöd till motorcykelns funktion som en turnerande cykel. Prestanda

45 graders luftkylda V-twin, fyrtaktsmotor drivs av Ultra Classic, producerar 81,1 foot-pounds (ft-lbs) vridmoment vid 3.300 rpm. Motorn hade en 3,8-tums hål, en fyra-tums stroke, en förskjutning av 1.449 cc och ett kompressionsförhållande på 8,8 till 1. Den hade en elektronisk sekventiell port bränsleinsprutning (ESPFI) systemet och tryckstången manövrerade toppventiler med hydrauliska självjusterande lyftar. Cykeln hade rätt mager vinkel på 31 grader, en vänster mager vinkel på 30 grader och motorn monterar bistås i isolera vibrationer.
Transmission

Drivlinan bestod av en dubbel-rad kedja med en primär utväxling på 36/25, en slutväxel grind med en poly-kedjan bälte och en körhastighet förhållandet 32/70 och en våt-koppling. Den fem-växlad växellåda hade en total utväxling av 10,110-1 i första växeln, en 6,958 till 1 ratio på andra, en 4,953 till 1 i tredje, ett 3,862 till 1 i fjärde och femte växeln på 3,15 till 1. ( referensram1)
Kontroll

En teleskopisk patron-stil dämpande framgaffel med 4,6 inches av resor bestod främre hjulupphängningen, och luft-justerbara stötdämpare med tre inches av resor består ryggen. En dubbel-kolvsok-typ bromssystem som bromskraft för cykel, med dubbla 11,5 tum x 0,2 tum rotor i fronten och en 11,5 tum x 0,23 tum rotor i ryggen. (Referens 1) Addera Mått

Ultra Classic hade en total längd på 98,3 inches, en sitthöjd på 30,7 inches och en hjulbas på 63,5 inches. Den hade en 26 graders rake, en 6,2-tums trail och rensas marken med 5,1 inches. Dess bränsletanken hade en fem liters kapacitet plus en gallon reserv, och hade en olja kapacitet på fyra liter. Den hade en grov rating fordonets vikt av 1,259 pounds.
Funktioner

Flera funktioner hjälpte underlätta långväga resor, till exempel en kung Tour-Pak bagage kit, en klar Lexan vindrutan, en Weather Band, främre och bakre högtalare och intercom system. Andra bekvämligheter ingår en dubbel crossover krom avgassystem, trubbig cut ljuddämpare, hellånga operatören brädor golv, spackling luftriktare och en omgivande lufttemperatur mätare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108420.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.