Återställa en Chrome Finish

Ingenting ser bättre än en glänsande krom. Ju högre kvalitet på krom, desto längre tid kommer att behålla sin blankt utseende. Tyvärr, oavsett hur hög kvalitet din krom är, kommer det så småningom att behöva återställas. Den goda nyheten är att du kan göra det hemma helt enkelt med ett fåtal hushållsprodukter. Saker du behöver
Vatten
Soap
Household Cleaner Review stålullskudde Soap Pad
tandborste
liten hink eller en skål
mjuk bomullstrasa
Chrome Polish
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Tvätta ytan ren. Använd tvål och vatten för att tvätta krom yta och ta bort smuts, sot eller mögel och avslöja vad som kommer att behöva tas bort.
2

bort oxidation med stålull tvål pad och vatten. Doppa pad i en skål med rumstempererat vatten och skrubba krom ordentligt med kudden för att avlägsna oxidation fläckar.
3

bort oxidation och smuts från sprickor och svåråtkomliga ställen genom att hälla vissa rengöringsmedel i en skål eller liten hink. Doppa en tandborste i dammsugaren. och använda den för att skrubba i sprickor och andra svåråtkomliga områden i krom.
4

Skölj krom ren med rent vatten för att avlägsna eventuella rester från krom och torka ytan med en handduk.
5

återställa glansen till krom med en krompolish köpt från din lokala bil butik och en mjuk bomullstrasa eller skjorta tee. Badda ytan lätt med polish med trasa och gnugga kromade ytan i små cirklar tills den börjar lysa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106826.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.