Hur Strap Down en Honda Shadow

Ibland kanske du behöver transportera din Honda Shadow på något annat sätt än att faktiskt rida den. Därför är det viktigt att veta hur man korrekt rem ner din motorcykel på ett släp eller i en lastbil och att förhindra den från att bli skadad på något sätt. Processen kräver endast grundläggande verktyg. Saker du behöver
Standard motorcykel tie-downsTruck säng eller släpvagn med slips krokar
Visa fler instruktioner
1

Dra försiktigt Honda Shadow på släpet eller i lastbilen säng. Om du inte har en motorcykel ramp för att få motorcykeln i din lastbil säng, kan du enkelt använda en lång bräda för att lasta cykeln. Bara vara säker på att styrelsen är lång och robust nog att rymma motorcykeln.
2

Dra motorcykeln helt i framför sängen eller släpvagn, trycka på dess främre däck mot alla säkra kanten. Om släpet har en konsol motorcykel däck, se till att fästet är säker innan du fäster cykeln bredvid.
3

Place standard spännband i slips krokar på båda sidor av motorcykelns styret. Säkra sidan längst bort från åtstramning klipp till botten av lastbilen eller släpvagnen. Du vill ha en skärpning klippet sidan för att fästas på motorcykeln.
4

Fäst den andra sidan av tie-downs till den infällda på styret på motorcykeln. Face den öppna sidan av krokarna mot själv. Detta kommer att hindra dem från att glida av.
5

Komprimera framvagnen på motorcykeln genom att luta dig framåt och trycka ner på styret. När du håller fjädring ned, dra åt klämmorna på båda spännband så jämnt som möjligt. Detta kommer cinch upp spännband och dra motorcykeln framåt och nedåt.
6

När cykeln är helt säkrad, knyt en enkel knut med slack överblivna på båda spännband. Detta kommer helt enkelt hjälpa spännband glider och lossnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106364.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.