Honda MC Vindruta Installation Vägbeskrivning

Motorcykel vindskydd skyddar dig från flygande skräp medan du kör. Om din Honda motorcykel vindruta är skadad eller trasig måste den bytas. Vissa vindrutan tillverkare inkluderar installationsanvisningar, men många gör det inte. För de flesta modeller kan ta bort den gamla vindrutan och ersätta det med ett nytt göras på en timme eller två, men det finns vissa Honda modeller som kommer att behöva sitta i en dag eller två att göra vindrutan för att anpassa sig till formen av fästena. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Wrench set
Skruvmejselsats
Fickkniv
Arbete handskar
butik trasa
Spray-on silikon
Show Fler Instruktioner
Honda NT700V och liknande modeller
1

Bänd fyra gummilocken bort skruvarna som håller vindrutan på plats med en fickkniv.
2

Skruva de fyra vindrutan bultar med en insexnyckel. Ställ in skruvarna åt sidan.
3

Ta bort den gamla vindrutan och ställ den åt sidan.
4

Placera den nya vindrutan på plats och sätt tillbaka de fyra skruvarna. Dra försiktigt åt bultarna, over-åtdragning kan knäcka glaset
5

Lägg plast packningar - medföljer den nya vindrutan - till bultarna.. Byt ut gummit bulten täcker. Addera Honda ST1300 och liknande modeller
6

Bänd fyra gummi bulten täcker utanför vindrutan bultarna. Använd en fickkniv för att försiktigt dra bort täcket.
7

Skruva loss de fyra vindrutan bultar med en insexnyckel. Ta inte bort gummipackningen.
8

Ta bort den gamla vindrutan och placera den nya vindrutan i läge mot vindrutan fästen. Ersätt de två översta bultarna bara.
9

Skjut den nedre delen av den nya vindrutan på plats. Du kan behöva använda lite tryck eftersom formen på den nya vindrutan inte har bildats för att matcha kurvan av fästen.
10

Ersätt de två återstående skruvarna och lock av gummi. Dra inte åt bultarna. Vindrutan kommer kurvan att matcha de fästen i ungefär två dagar, under denna tid, hålla cykeln i ett område där temperaturen är 50 grader Fahrenheit eller högre för att förhindra skador på vindrutan Addera Honda. Gold Wing och Liknande modeller
11

Höj höjd hävstång för vindrutan så att det är hela vägen upp. Dra försiktigt gummistövlar mot speglarna på varje sida.
12

Skjut båda speglarna framåt, en i taget. Detta kommer att utsätta en mutter, en per sida, för höjden spakarna. Avlägsna muttrarna, ta extrem försiktighet att inte tappa dem.
13

Wrap en trasa trasa runt en platt skruvmejsel och använda den för att försiktigt bända upp på vindrutan garnering på sträckan mellan strålkastarna. Lyft garnering upp, som en bil huva, och stötta upp med en skruvmejsel om det behövs.
14

Vrid nu exponerade täckstycke 180 grader för att komma åt bulten nedan. Ta bort denna bult med en skiftnyckel och lyft bort hela garnering avsnittet.
15

Ta bort Phillips och insexskruvarna huvud som håller vindrutan på plats. Det kommer att finnas två insexskruvarna och antingen två eller fyra Phillips skruvar, beroende på modell-året av din Honda motorcykel. Lyft av vindrutan när alla skruvarna har tagits bort.
16

ersätta någon av bandets material längs fästet omkretsen som kan skadas vid behov. Ta bort den gamla kardborrebandet om det finns något på din modell. För modeller som har detta band, det ligger där vindrutan och instrumentbrädan möts. Lägg till ett nytt kardborreband i läge om din modell kräver det.
17

Placera den nya vindrutan på plats, fixera skruvarna du tog bort tidigare och höja skölden helt. Om din skaderegleraren har en "4", kommer du bara att kunna sätta tillbaka alla bitar på de justeringar som är fjärde eller femte från botten.
18

ihop resterande bitar i motsatt ordning avlägsnande. Börja med Phillips /insexskruvarna, sedan ersätta garnering och bulten. Vänd täckstycke tillbaka till sitt ursprungliga läge sedan spraya bossarna undertill garnering. Sänk garnering på plats.
19

tillbaka de två muttrarna som går bakom speglarna och skjut speglarna tillbaka i position. Skjut gummistövlar på plats och sänka höjdnivåer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107587.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.