Hur man gör en motorcykel Sidecar Konvertering

En sidvagn är ett bra sätt att konvertera din motorcykel för att arbeta på hala vägar , bär mer bagage eller ens hålla upp det på ett stopp . Tyvärr är det bara ett fåtal tillverkare i dessa dagar ger faktiskt en motorcykel /sidvagn . Lyckligtvis är det inte så svårt att konvertera en motorcykel sidvagn rigg med några lätt att få delar . Saker du behöver
Sidecar
Sidecar hjälpram
Wrench in
Level
Visa fler instruktioner
1

Fäst hjälpramen till din specifika motorcykel . Denna hjälpram är inte en del av sidvagn , utan snarare en motorcykel ramförstärkning att låta din motorcykel för att klara påfrestningarna i drift med mycket tung sidovagn . Med så många olika hjälpram som motorcykel sorter , kommer hjälpramen installation varierar mellan modellerna .
2

Fäst sidovagn till hjälpram sidovagn monteringspunkter . Det bör finnas två justerbara nedre fästen och två justerbara övre fästen stav för att göra en anslutning på fyra punkter .
3

Sitt på motorcykeln och plats nivå vänster till höger över sidovagn . Justera sidvagn monteringspunkter tills bilen är i nivå med du sitter på motorcykeln .
4

Ta motorcykeln sidostödet eftersom den inte längre behövs . Side bil är monterad på denna punkt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109171.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.