Hur Take Off en Dirtbike Tire

En öppen slinga i mitten av ingenstans är en dålig plats att få en punktering. Med den närmaste mc mekaniker typiskt miles away, att veta hur man får däcket bort av din smuts cykeln själv kommer att förhindra dig från att bli strandsatta. Att hålla ett par viktiga verktyg i din smuts cykeln verktygslåda kommer att ytterligare förenkla uppgiften. Saker du behöver
Hylsnyckel
Blocknyckelsats
Valve stem skiftnyckel
Däck strykjärn
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln på sidan och lossa axelns låsmutter, med hjälp av en hylsnyckel.
2

Lossa de bakre kedjespännarna på båda sidor av bakhjulet, med hjälp av en kombination skiftnyckel. Lyft kedjan bort av hjulets kedjehjul.
3

Dra ut axeln i bakhjulet och svingarmen. Dra ut hjulet ur svingarmen.
4

Demontera framhjulet enligt samma förfarande. Lossa nypa bultar på undersidan av gaffelbenen, med hjälp av en hylsnyckel, för att frigöra den främre axeln.
5

Skruva ventilskaftet kärna att tömma däckets röret med hjälp av en skiftnyckel ventilspindeln. Skruva ventilskaftet s låsmutter, med hjälp av en kombination skiftnyckel.
6

Lägg hjulet på sidan med bromsskivan uppåt.
7

Lossa kanten låsets nut från centrum av hjulets fälg, med hjälp av en skiftnyckel. Tryck fälgen låsets gängade inlägg ner för att frigöra däcket.
8

Stå på kanterna av däcket för att bryta däckets tätningen mot hjulet.
9

Infoga en däck järn mellan däcket och hjulets fälg. Push järnet mot mitten av hjulet lyfta en del av däcket över fälgen. Behåll greppet om däck järn.
10

Infoga ett andra däck järn i springan mellan däcket och fälgen, placera den några inches bort från det första däcket järn. Skjut den andra däck järn ner att sträcka mer av däcket över kanten.
11

Släpp den andra däck järn och flytta den några inches längre ner kanten. Skjut däcket järnet ner för att sträcka en annan del av däcket över kanten. Upprepa tills hela övre delen av däcket har lyfts bort av fälgen.
12

Tryck ventilskaftet in i hjulet och drar innerröret ur däcket.
13

Lyft hjulet uppåt och ställ den på högkant. Sätt ett däck järn i den nedre delen av däcket och runt kanten på hjulets fälg.
14

Grip hjulet mellan knäna. Lyft däck järn uppåt för att poppa däcket bort av hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107757.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.