Hur man bygger en Superbike

Superbikes är modifierade cyklar produktion sport som används för racing. Superbike ligor finns runt om i världen. Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki och Kawasaki är några av de dominerande varumärken används i superbike racing. Kostnaden för en superbike intervall, beroende på hur mycket pengar det racingteam vill satsa. Kostnaden kan vara flera tusen till flera hundratusen, som de i FIM World Superbike. De flesta Superbike har fyrtaktsmotorer. För tvillingar, är intervallet mellan 850 cc och 1200 cc. För fyra cylindrar, är det mellan 750 cc och 1000 cc. Saker du behöver
Inlopps Suspension
och avgassystem
Fälgar och däck
Bromsar
Swingarm
Full mekanik garage med verktyg
liten motor mods
Show Mer Instruktioner
1

Consult reglerna för ligan att superbike kommer att racing i. Restriktioner på delar och modifieringar varierar från liga till liga, så kontrollera innan du gör några ändringar.
2

Byt hjul och däck. Större storlek, lätta hjul är vanliga i Superbikes. Den större hjulet motsvarar en större däck. Den större däck lika med mer grepp. Mer grepp lika med bättre hantering och mindre hjulspinn. Däcken skall vara slicks. Lager flera föreningar allt från hård till mjuk. Spår variation och väderförhållanden diktera däck val.
3

Ändra fjädring och svingarmen. Racing suspensioner justera för olika spår. Fjädring och svingarm förändringar rida höjd, stelhet och dramatiskt förändrar hanteringen. Racing suspensioner är vanligtvis mycket hårdare.
4

Ändra bromsarna. Bromsarna är avgörande för racing framgång. Att kunna stanna snabbt och säkert kan raka sekunder från Corning tid. Keramiska bromsar är oftast bäst, men olika ligor får inte tillåta dem. Superbike bromsar är oftast mycket större än lager och kära.
5

Uppgradera intaget och avgassystemet. Luftflödet är en stor del av prestanda. Uppgradera airboxen till en prestanda modell. Airboxen är vad som ger luft i motorn. Uppgraderar avgassystemet. Ett komplett avgassystem uppgradering kan lägga en hel del hästkrafter till någon motorcykel.
6

Uppgradera mindre motorkomponenter. Bränsle tillsatser, tändstift, bälten, trådar och ECM alla bör uppgraderas för racing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111361.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.