Hur man bygger en motorcykel Tank Stand Fender Paint

En motorcykel måla monter är en av de viktigaste delar av utrustning som du kan ha på din motorcykel restaurering butik. Bättre än hängande delar från taket med en galge, gör en välbyggd färg stand dig att måla alla ytor på din motorcykel är karossen utan att missa något. En enkel trästomme räcker, så att du kan använda skruvar för att montera delar för efterbehandling. Saker du behöver
2-x4-x8-fot virke
Wood såg
Trä skruvar
borrmaskin med en skruv lite
Visa fler instruktioner
1

Använd träet för att såga virket, skapa fyra stycken tre meter lång. Dessa bitar kommer att utgöra basen i färgen monter. Position två bitar på sina smala ändar parallella med varandra, och tre meter från varandra. Bifoga en annan bit av virke till ändarna av dessa bitar med träskruv för att skapa ett "U"-form, stäng sedan "U" form för att skapa ett torg med den sista biten av virke, säkra det på plats.

2

Klipp två bitar av virke så att de är fem meter lång. Dessa kommer att utgöra de upprättstående stöden för de delar som ska målas. Använd träskruvar att säkra dessa stolpar till centrum av två parallella skivor på basen, se till att de två stolparna är parallella med varandra och vid en 90 graders vinkel mot golvet.
3

Klipp en slutlig virkesstycke tre meter lång för att passa över toppen av de upprättstående stycken, och fäst den på plats med träskruv för att avsluta byggandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110732.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.