Hur man tar bort Bafflar på en Honda Shadow 750 Stock avgaser

Honda Shadow 750 avgaser baffel är en ljuddämpare som påverkar ljudet av motorcykeln avgaser . Baffeln kan tas bort för att ge din cykel en djupare och fylligare ljud . Även om det inte är svårt att komma åt baffeln , måste du använda en hel del kraft för att faktiskt ta bort den . Medan det totala ljudet av avgaser utan baffeln är lägre , kan ta bort baffeln lägga en bubblande kvalitet till avgasröret . Saker du behöver
Hylsnyckel
glidhammare
Visa fler instruktioner
1

Demontera avgassystemet kapseln bult med en skiftnyckel , men ta inte bort den mutter på andra sidan av kapseln . När du har tagit bort avgaserna bulten , spraya PB Blaster runt den yttre kanten av baffeln .
2

Infoga en glidhammare in i avgassystemet behållaren och skjut slutet av hammaren i avgaserna inre stålstång . Dra på glidhammare tills baffeln glider ut ur avgasröret kapseln . Dra baffeln ut kräver en hel del kraft --- PB Blaster som du använt i föregående steg kommer att hjälpa till med att ta bort baffeln .
3

Kontrollera avgas galgar efter avlägsnande av avgaserna baffel --- kraften från glidhammare kan förskjuta gummit på galgar . Om du märker att gummit gled av hängare , kan du trycka på den igen för hand . Använd en hylsnyckel för att sätta tillbaka avgasröret kapseln bulten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110868.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.