Hur man skär en Fender Steel Motorcykel

Motorcykel ägare efterlikna ofta efter andra världskriget "bobber" motorcyklar genom att skära av svansen slutet av sin bakskärm. Stål motorcykel fendrar är också klippa och rewelded att ändra vinkeln på fender diameter, för att förkorta fender samtidigt behålla den bakre sektionen (avlägsna ett segment från mitten av fender), för att vidga fender genom att skära ner på mitten på längden och svetsning i ett stålband, eller begränsa den genom att skära ut en längsgående bit från mitten och svetsa de två smalare halvorna. Med noggrann planering, utförande och rätt verktyg, kommer ett hem-cut fender ser likadana ut som om en skicklig yrkesman hade klippt det. Saker du behöver
Steel fender
kapmaskin eller vinkelslip
Air kompressor
Kapskivor
Måttband
Markeringspenna Flighter Manila mapp
Skyddsvisir
Hörselskydd
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Visualisera mängden material du vill klippa från fender innan du tar bort den från motorcykel. Mät det belopp som ska tas bort och registrera dessa mätningar. Om stänkskärmen är målat, ta bort färgen och något spackel appliceras på stål, eller har det professionellt bort.
2

Placera fender på en plan yta och håll fast. Märk din fender med en märkpenna, med de mått du registrerats. Placera den raka kanten av en Manila mapp längs markeringarna och använda den som en guide, för att markera din skärningslinjen.
3

tillbaka fender löst på din motorcykel. Se till att du är nöjd med den föreslagna fender längd samt vinkel föreslagna nedskärningen. Gör eventuella justeringar till dina mått och, om nödvändigt, markera en ny skuren linje medan fender fortfarande på motorcykeln och kontrollera igen.
4

Ta fender från motorcykeln. Placera den på en yta där du kommer att kunna hålla det säkert samtidigt som de kan använda båda händerna för att göra snittet. Det är säkrare att ha en medhjälpare hålla fender medan du skär den.
5

Installera en kapskiva på berså av antingen din kapmaskin eller vinkelslip. Dra åt kapskivan till tillverkarens specifikationer. Om du använder en luft verktyg, vänta tills din kompressor är laddat, justera regulatorns PSI inställning sedan bifoga ditt verktyg till kompressorns slang.
6

Sätt på din visir och hörselskydd. Rensa skärande området något brandfarligt. Cut-off verktyg kasta av duschar av gnistor som kan antända brännbart material. Hålla antingen kapmaskin eller vinkelslip som rekommenderas av tillverkaren, långsamt skära längs markerad linje. Bär inte ner alltför hårt på verktyget. Låt verktyget göra jobbet åt dig.
7

Ansök kallt vatten till nyklippt yta fender med en ren trasa för att kyla ner metallen. Sätt tillbaka fender löst på motorcykeln. Stå tillbaka och kontrollera längden och vinkeln på snittet. Om du är missnöjd, mät, markera och klipp igen. Om du är nöjd, avlägsna fender från motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106087.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.