Hur Fastsurrning Min Goldwing i en pickup

En Honda Goldwing är en stor , full storlek touring motorcykel . Säkra denna motorcykeln rätt i sängen av en pickup är något som alla Goldwing ägare bör veta hur man gör . Styret och ram ovanför den bakre svingarmen blir de fästpunkterna som du kommer att använda för att binda ner cykeln . De främre och bakre ändar av denna motorcykel måste säkras till trailern rätt att förhindra skador på cykel eller släpvagn . Saker du behöver
Load ramp från 4 spännband
Visa fler instruktioner
1

Lägg ner bakluckan på lastbilen och placera lasten infarten in kanten på bakluckan. Skjut upp motorcykeln uppför rampen med hjälp av en enda person .
2

Anslut en rem till en styrstång och har din assistent ansluta en annan rem till motsatt styret . På golvet i lastbilen eller på den övre kanten av flaket blir fästpunkter som du kommer att ansluta ändarna av remmarna . Ni båda spänn tills framgaffeln komprimera och inget slack i banden .
3

Anslut en rem till den bakre ramen på cykeln och har din vän ansluta en rem till motsatta sidan av ramen. De fästpunkter på baksidan flaket kommer att vara på golvet eller på den övre kanten av flaket . Spänn banden och stänga bakluckan om du kan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109091.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.