Installera om en förgasare på motorcykel

Gör-det-själv reparera din motorcykel kan du spara tid, pengar och krångel med att ta cykeln till en professionell motorcykel mekaniker. Förgasaren är nyckeln till de flesta problem och hus den mångfaldiga, som behöver bytas ut då och då. När grenröret ersätts, måste du installera om förgasaren. Instruktioner
1

Placera förgasaren på plats och hitta var du lämnade gasen och tomgång kablar hängande. Fäst dem på plats, inklusive ominstallation av våren som går med idle-kabeln. Dubbelkolla allt arbete längs vägen för att se till att allt är åter installerats korrekt.
2

Thread choken tillbaka kabeln igenom och upp spåret och tillbaka på plats. Se till att den passar tillbaka till spåret också, så det kommer inte att lossna och umgås medan ridning. Dubbelkolla den motsatta änden av chokevajern att se till att den är korrekt installerad och inte lossna när du tar bort förgasaren.
3

Återanslut bromsledningar genom att placera ändarna på plats och användning av ett par nåltång att täta raderna på förgasaren. Dubbelkolla och dra åt de andra ändarna av bromsledningar att se till att de är ordentligt anslutna.
4

Anslut vakuum linje och skjut in tätningen. Se till att det är på tätningen spänna eller vakuum linje kan inte skapa sug. När du har förgasaren på plats och kopplas till alla komponenter som behövs för att vara, starta upp den och ge den ett test innan du installerar täckplattan och andra efterbehandling komponenter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106182.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.