Hur man lägger in en Tether på en YFZ450

Förbereda din Yamaha YFZ450 för en säsong av racing kräver att du installerar ett tjuder-manövrerad Kill Switch, som på uppdrag av nästan alla ATV racing organisation runt om i landet. Dessa omkopplare styrs av en tjuder bärs runt förarens handled. Förankringstrossen dras ur växeln när föraren kastas ur sin maskin, jorda tändsystemet till ATV ram för att stoppa motorn. I de flesta fall installera en tjudrad switch på din YFZ450 är en ganska enkel procedur, men det kräver att du tar bort plasten fendrar för att komma till ATV ledningar. Saker du behöver
Hylsnyckel 10 mm hylsa
stjärnskruvmejsel
Inline skarvning Tänger kontakt Addera Visa fler instruktioner
1 < p> Släpp ATV sätet, med hjälp av spärren under den vänstra sidan av stolen. Ta bort framskärmen från din ATV, med hjälp av en hylsnyckel och en 10-mm hylsa.
2

Följ magneto s ledningar från toppen av motorns vänstra vevhuslock till ATV ledningsnät. Ledningarna kommer antingen att leda mot framsidan av ATV ram eller baksidan av motorn, beroende på vilket år din Warrior producerades. Koppla statorn kontaktdon från ATV ledningsnät.
3

Montera tjudrade döda omkopplaren på höger handtag, med en stjärnskruvmejsel. Dra switchens längre tråd till statorn kontaktdon och kortare jordkabel till ATV ram.
4

Skruva en bult som ansluts direkt till ATV ram att fungera som kill switch s jordpunkt, med din hylsnyckel. Slip kortare tråd ring terminal över bulten, skruva sedan fast bulten på plats.
5

Lägg ut en inline skarvning kontakt över statorn ledningar vita tråd. Placera den bundna kill switch är längre ledaren i den andra halvan av skarvning kontakten. Tryck på sändarens skarvning kil i kontakten kropp med tång, sedan vika fliken på kontakten.
6

Placera tjuder i kill switch, sedan starta ATV motor. Dra förankringstrossen ur växeln för att stoppa ATV motor. Om motorn fortsätter att köra, flytta omkopplaren s jordkabel till en annan plats och testa brytaren igen.
7

tillbaka framskärmen, med en 10-mm hylsa och en hylsnyckel. Sätt tillbaka ATV sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110869.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.