Hur byter jag 2003 Yamaha Bromsar ?

De främre och bakre bromsarna på en Yamaha motorcykel är skivbromsar och ändras på samma sätt på varje modell . De bromsoken är fästa vid en metallram runt toppen av varje rötor med två bultar. Bromsen kuddar vilar på metallram, och tjockleken glider över dem. Storleken av bultarna kommer att förändras bland smuts cyklar, sport och kryssare . Du behöver grundläggande verktyg och omkring en timme för att ändra båda uppsättningarna dynor. Saker du behöver
Ratchet set
Skruvmejsel
Replacement bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 2003 Yamaha motorcykeln på ett stabilt plant underlag . Lägg ner cykelställ eller använda en pallbock att hålla cykeln upprätt .
2

Lossa de två skruvarna på baksidan av broms rotorer med en spärr set . Dra båda bromsoken utanför ramarna runt rotorerna . Addera 3

Dra bromsbelägg från ramen runt varje bromsok . Tvinga den runda kolven tillbaka i bromsoket med handtaget på en skruvmejsel .
4

Place de nya bromsbelägg på ramen runt varje bromsok så att de är i samma situation som de gamla . Placera bromsoket på ramen under dynorna . Dra åt skruvarna på baksidan av varje bromsok tills de ligger tätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108722.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.