Hur man byter remmen på en 600 Grizzly

The Grizzly 600, tillverkad av Yamaha, är en gasdriven All-Terrain Vehicle (ATV) som driver på fyra hjul och kan vandra genom de tuffaste off-vägytor. Bältet på en Yamaha Grizzly 600 drivs av en rem som kan variera mellan 250 till 600 kubikcentimeter (cc). Som med vanliga motordrivna fordon, slitage kan påverka effektiviteten av de banden, som kan behöva bytas ut. Med några få verktyg och en ersättare bälte, kan du spara pengar ersätta din egen motor bälte. Saker du behöver
Ratchet set
Bike lift
ersätter Grizzly 600 bälte
Visa fler instruktioner
1

parkera din Yamaha 600 Grizzly på en cykel lift och använder bromsarna för att stabilisera motorcykeln. Höj cykeln hiss så att kroppen av motorcykeln står till ditt axelhöjd.
2

Ta bort motorkåpan med en spärr som sitter på vänster sida av 600 Grizzly. Håll bultarna du tagit bort i ett säkert område där du kan hämta det senare.
3

Lokalisera det grå hjulet säkrar drivremmen på plats, som kallas sheeve hjulet. Vrid sheeve ratten medurs tills hjulet lossnar inom sheeve hjulet viken.
4

Ta bort den gamla drivremmen och kasta. Ta nya remmen och placera den tillbaka in i sheeve hjulet. Se till att slitbanan är vänd inåt.
5

Vrid sheeve ratten moturs tills du hör ett "klick". Detta ljud indikerar remmen och hjulet har låsts tillbaka i position. Byt ut din motorhuven och sänka cykeln på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110511.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.