Hur man installerar ett BMC filter på en CBR1000RR

Hondas CBR1000RR sport cykel är en kraftfull motorcykel i sin egen rätt, men att lägga BMC filter till motorn är ett enkelt sätt att öka makten. Även installation av luftfiltren är relativt enkelt och lätt, det blir tillträde till CBR1000RR luften rutan som utgör ett problem. Luften rutan är monterad under bränsletanken lock, som måste avlägsnas innan man erhållit tillträde till boxen. Utöver detta måste du ta bort sido kåporna på motorcykeln för att avlägsna locket bränsletanken. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Philips-head skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

bort både vänster och höger kåporna sida från motorcykeln. Dessa tas bort genom att lossa insexskruvarna du ser på omkretsen av kåpan, samt Philips-skruvar. När detta är klart, ta motorcykeln sätet genom att skruva av Allen-skruv på baksidan av sätet och dra uppåt på det.
2

Ta bort locket bränsletanken från Honda genom att först ta bort skruvar och bultar som ansluter den till ramen. Det finns en bult i mitten baksidan av tanklocket och flera längs den nedre kanten av locket i plast panel. När det är löst, bara lyfta upp den och stänga av bränsletanken, var noga med att undvika skador på gummitätningen runt aluminium bränsletanken öppnar locket.
3

ta bort bygeln som håller motorcykeln dator på toppen av luftlådan precis bakom styret. Direkt under den här datorn är luftfilteraggregatet. Du kommer att se ett antal skruvar som förbinder den övre delen av luftfiltret till den nedre delen. Ta bort dessa skruvar.
4

Lyft luftfilterskyddet främsta delen av av lockets bottendel. Till vänster och höger ser du de cylindriska filterelement. Lossa muttern som håller varje filter på plats. Observera dock gjorde att CBR1000RR motorcyklar tillverkade mellan 2008 och 2009 inte använda cylindriska filterelement. Istället är de platta, även om de är monterade på samma ställe.
5

Installera BMC filter i stället för de gamla eller flera filter och återmontera motorcykeln i omvänd ordning från vilken den togs isär . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111325.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.