Hur man sätter dekaler på Motorcycles

Tillämpa motorcykel dekaler själv kan du spara pengar över att ha en professionell göra det, men i slutändan kommer det bara att vara tillfredsställande om du tillåter dig själv tid att göra det sakta och försiktigt. Du kanske också vill be en vän att hjälpa om dina dekalerna är stora. Tillämpa dekaler till din cykel kommer att kräva dig att planera och förbereda i förväg, men det är inte svårt så länge du tar dig tid att göra det rätt. Saker du behöver ruler
X-Acto kniv
Soapy Plast vatten
gummiskrapa
icke-shedding bomullsväv
Vattenlöslig penna
Lätthäftande maskeringstejp
Pin
Värmepistol eller hårtork
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill att din dekal ska placeras. Placera din dekal där utan peeling av skyddspappret. Använd en bit eller två av lätthäftande maskeringstejp för att hålla den på plats. Använd inte ett starkare band än detta, annars riskerar eventuellt orsaka skador på din färg.
2

Justera placeringen av din dekal som behövs. När du har slutfört placering, använda linjalen för att rita en linje i botten och en på toppen med din vattenlöslig penna. Se till att få pennan på din cykel så att du kan säkerställa korrekt placering när du drar backade bort dekalen.
3

Fukta en ren, icke-shedding bomullstyg med tvålvatten och tvätta det område där du kommer att placera dekalen. Torka området.
4

Applicera dekalen enligt dina markeringar. Dra av skyddspappret först, och vara noga med att inte sätta fingeravtryck på den självhäftande sidan av dekalen om din dekal innebär tydliga vinyl.
5

Smooth dekalen med plasten skrapan, flyttar från centrum till utsidan av dekalen att driva ut eventuella luftbubblor. Detta kan ta flera omgångar för att få ut all luft ut, så ha tålamod.
6

Poke små hål i eventuella kvarvarande luftbubblor med en tapp. När dekalen uppsättningar, kommer bubblan att försvinna och du kommer inte ens vet var det var.
7

Trimma eventuella ojämna kanter med din X-Acto kniv. Var mycket försiktig om du gör detta på din cykel. Det är bäst att göra detta medan du är i färd med att applicera dekalen om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106750.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.