Vad är en Polaris Predator ?

Polaris Industries började livet på 1950-talet som en av de första tillverkarna av snöskotrar . Sedan dess har företaget grenade ut i produktionen av nyttofordon , golfbilar och fyrhjulingar . Syfte

Polaris Predator 500 är en all - terrain quad motorcykel . Dessa fordon är generellt lämpliga för både arbete och lek , men Predator är särskilt avsedd för den idrottsliga marknaden . Enligt Off - Road.com är Predator en prestanda maskin med många funktioner som du vanligtvis bara hitta på en race - prepped quad . Addera Motor

Predator är drivs av Polaris 500 , en vätskekyld , fyrtakts DOHC-motor . The Predator har också en elektrisk startmotor och kommer med en Mikuni 42 mm BSR förgasare installerad .
Race Performance

Som en tävlings quad har Predator varit utformad med hastighet i åtanke . Eftersom Predator är anpassad för maximalt vridmoment , säger ATV Connection Magazine hemsida , ryttare ger en extra explosion av accelerationen från tät utväxling utväxling . Front suspension möjliggör också snabb kurvtagning.
Övriga specifikationer

Predator är utrustad med Maxxis RAZR däck och hydrauliska bromsar disk . Fordonet har en 50,5 - tums hjulbas , en torrvikt på 405 kg. , Dubbel A - arm framvagn och icke - link swing - arm upphängning baktill .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109088.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.