1946 Harley Trike Specifikationer

1946 Servi-Car var en trike utvecklats av Harley-Davidson, en fordonstillverkare känd för att producera cruiser motorcyklar. Den trehjuliga motorcykel infördes först 1932 och överlevde i 41 år innan produktionen upphörde 1973. Denna 1946 modell av Servi-Car var till försäljning tillsammans med Harley-Davidson Knuckle Head chopper. Motor

trike drivs av en V-2 motor, vilket innebär att två cylindrar är placerade sida vid sida och vinklade utåt i 45 graders vinkel. På båda topplocken finns två ventiler (fyra ventiler totalt). Det finns också en tändning och en bränsle gnista per cylinder. Motorn har en 44,97-kubik-tums förskjutning - volymen av det utrymme där en kolv rör sig då de fyller ett slag från övre dödläget (TDC) till nedre dödläget (BDC). Det är också en fyrtakts, så i varje rotation av Harley vevaxel intaget, makt, kompression och avgaserna stroke alla uppträder. Motorn besitter en extern oljebehållare för smörjning, känd som en torr sump. Ventilerna är placerade i motorblocket, som kallas en vanlig motor konstruktion (vanligt i tidiga motorer). Motorn är också tvärgående, vilket innebär att vevaxelns axel är placerad i rät vinkel mot Harley långa axel. Hissen, tidpunkt och varaktighet insug och avgas ändras när motorn fungerar som en följd av trike s variabla ventiltider (VVT).
Bromsar och fjädring

En patron framvagn systemet har till uppgift att leverera en jämnare resa för Harley-Davidson ryttare. Trummor placerade på framsidan och baksidan av 1946 trike finns till hands för att bromsa den Servi-Car.
Övriga funktioner

En luftkylning systemet upprätthåller motorns temperatur. En förgasare levererar bränsle till motorn. En tre-växlad manuell växellåda skickar motorns muskler i hjulen på Harley. Maskinen är bokstavligen sparkade till handling via en kick-startsystem. Den trike är också utrustad med en kabel-manövrerad gasreglage. Den enda person som fordonet har en stål dubbel vagga ram. Bränsletanken rymmer 5 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110073.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.