Hur anpassa fjädringen på en 1999 Yamaha TTR-250

Yamaha TTR-250 är en 250 cc dirtbike som ofta används i motocross och freestyle evenemang. TTR-250 möjliggör snabb och enkel upphängning justeringar baserat på vad du behöver cykeln för att göra. Inställningarna kan ändras för att rymma racing, hoppning och avslappnad ridning. Justering av suspensionen är en rutinprocedur som kan utföras av föraren. Saker du behöver
Socket Set
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Justera bakre dämpningen genom att vrida skruven som är på toppen av den bakre stötdämparen . Det finns totalt 18 klick för bakre dämpning och du kan justera någonstans mellan 1 och 18 klick. Vrid justeringsskruven medurs för ökad styvhet. Börja med att vrida justerskruven hela vägen motsols och vrid sedan medurs önskat antal klick.
2

Justera bakre återhämtning genom att placera ratten i slutet av chocken när den hakar på swing arm länkage. Det finns totalt 36 klick för rebound justering. Justera klickar på samma sätt som du justerade den dämpande.
3

Justera främre dämpning genom att justera skruven kompression justeraren i botten av gaffeln. Det finns ett gummiskydd som täcker det. Kräng av gummilocket. Det finns 22 klick på denna justering.
4

Justera främre återhämtning genom att vrida skruven som är på toppen av skruven för främre dämpande justeringen. Vrid skruven moturs, helt räkna hur många klick du hör. Vrid sedan skruven medurs med antalet klick som du väljer för önskad styvhet.
5

Justera bakre sag genom att vrida kragen på toppen av den bakre fjädern. Du kan ställa in detta mellan 3 och 4 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110756.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.