Hur man gör en figursydd Glasfiber Seat

Installera en formsydd stol till din motorcykel ger komfort för de långa turer med vänner. Göra en formsydd sits av glasfiber kräver rätt form, där du kan skapa genom att klippa och forma en bit skum för att använda som formuläret för sätet. Denna process kommer att kräva material som du kan hitta på nätet eller i butiker som säljer glasfiber produkter. Saker du behöver
Foam
filtpenna
Sculpting kniv
Vinkelslip
slipskiva
Sandpapper
ren trasa
formsläppning förening
Brush
glasfibermatta
Saxar
Glasfiber harts
Show More Instruktioner
en

Rita formen av sätet på sidan av skummet med filtspets markör. Du kan också bifoga en mall på skummet.
2

Sculpt skummet till formen på sätet med hjälp av en kniv skulptera. Sand skummet smidig att använda vinkelslip med slipskiva. Om en vinkelslip är inte tillgänglig, kan du använda sandpapper. Torka damm från skummet med en ren trasa.
3

Applicera en förening formsläppning jämnt över ytan av skummet med en borste.
4

Cut remsor av glasfibermatta med en sax. Täck ytan av skummet med glasfibermatta.
5

Mix glasfiberharts genom tillsats av den erforderliga mängden av härdare. Följ instruktionerna för blandningen att katalysera harts ordentligt.
6

Applicera ett lager av harts till glasfibermatta med en borste. Lägg ett andra lager glasfiber matta och päls det med harts och sedan lägga till ett tredje lager av glasfiber och harts. Låt massan torka i minst 24 timmar.
7

Slipa ytan av de härdade glasfiber släta med sandpapper. Separera glasfiber från formen genom att vrida och dra försiktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111363.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.