Hur du ändrar en Harley Softail oljefilter

Harley-Davidson Softail motorcyklar duplicera klassiska linjer av en fast ram. I linje med detta populära och daterat utseende, liknar oljesystem som den äldre modellen motorcyklar. Oljan reservoar, som kallas olja väska, är under sätet och är synlig på höger sida på cykeln. Oljefiltret är framför motorn, i ett område som ursprungligen användes för motorcykelns generator /generator. Oljefiltret och de gamla generatorerna liknande sätt är formade, och placerat som det är, härmar filtret utseendet på gamla generatorn. Saker du behöver
Catch pan
filtertång
Clean butik trasa
Nytt oljefilter
Visa fler instruktioner
1

Placera dropplådan under oljefiltret under fronten av ramen. Torka bort vägsmuts från det gamla oljefiltret och filter bas.
2

Fatta filtret ordentligt för hand och snurra bort det moturs. Svåra eller fastnat filter kan behöva tas bort med ett filter skiftnyckel eller tång Buford. Addera 3

Torka av filterbasen planskivan med en ren butik trasa. Ta bort eventuell gammal olja och smuts från panelen och se till att det gamla oljefiltret packningen inte har fastnat för det. Städa upp all olja som kan ha droppade ner från filtret basen.
4

Smörj packningen på det nya oljefiltret med ny olja. Fyll filtret ungefär en tredjedel fullt med ny olja. Skjut filtret på sitt fäste och snabbt snurrar den på tills den bottnar på filtret basen. Dra åt filtret ytterligare en halv till tre fjärdedelar av ett varv för hand. Dra inte åt oljefiltret.
5

Städa upp eventuella kvarvarande olja runt filtret och testkörning cykeln. Kolla efter läckage runt oljefiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106766.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.