Hur får man Förgasare Off av en 1990 Kawasaki KLR-650

Kawasaki KLR 650 är en mångsidig motorcykel som kan navigera grusvägar så lätt som stenlagda gator. Den 1990 KLR 650 var på sitt fjärde år av produktion och presenterade samma 651 cc encylindrig motor som har använts på senare KLR modeller fram till 2007. En enda Kehin CVK40 förgasare som tillräckligt med bränsle för att driva motorcykeln i de flesta körsituationer. Även en välskött förgasare kräver väldigt lite uppmärksamhet, dammiga ridning miljöer eller längre perioder av inaktivitet kräver avlägsnande och rengöring av förgasaren. Genom design, är denna förgasaren enkel att ta bort. Saker du behöver
Hylsnyckel 10 och 12 uttag mm
spårskruvmejsel
Vinklad spetstång
2 12 mm Blocknycklar
Vridmoment
skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Förgasare Borttagning
1

Lyft KLR 650 på dess centralstödet. Avlägsna skruvarna från båda sidor av motorcykelns sits, nära den bakre stänkskärmen, med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 10 mm hylsa. Lyft sätet bort av KLR 650: s ram.
2

Vrid bränsle-ventilarmen, placerad under vänster sida av bränsletanken nära sätesskenan, till "Off". Dra bränsleslangen bort av bränslet ventilutloppet hand. Lossa skruvarna från botten av bränsletanken med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 10 mm hylsa. Lyft tanken något, dra den sedan mot baksidan av motorcykeln. Ställ bränsletanken undan.
3

Lossa gasreglaget-kabeln vistelse plattan från höger sida av förgasaren, placerad bakom motorn och under huvudramen järnväg, med hjälp av en spårskruvmejsel. Dra i gasreglaget kabeländarna ur strypventilen på höger sida av förgasaren för hand. Trä på vajrarna ur vistelsen plattan, sedan montera vistelsen plattan på förgasaren med en skruvmejsel.
4

bort de bakre motorfästet bultar, som ligger mellan huvudramen järnväg och baksida motorcylindern, användning av ett par 12 skiftnycklar mm kombination. Dra de bakre plattorna motorfäste bort från motorn för hand.
5

Dra avluftningsslang bort av den vänstra sidan av förgasaren, nära chokevajern, för hand. Nå runt chokevajern med ett par vinklade nål-tång och lossa chokevajern muttern. Dra chokevajern bort från förgasaren.
6

Lossa klämmorna som fäster kanalen luft rutan och motorns luftintag flänsen till förgasaren, med en stjärnskruvmejsel. Ta tag i förgasaren med båda händerna och tryck ut luften utanför rutan kanal av förgasaren inlopp med tummen. Dra förgasaren mot dig tills den är fri från motorns luftintag flänsen.
Förgasare Installation
7

Skjut förgasaren utlopp i motorns luftintag fläns i en vinkel för hand tills förgasaren dyker på plats. Skjut kanalluften ruta över förgasaren inloppet för hand. Använd en liten pry bar att dra kanalen luftskåpet över sidorna av förgasaren inlopp, om det behövs.
8

Skjut choke kabel till den vänstra sidan av förgasaren. Dra åt chokevajern, med ett par vinklade nål-tång. Skjut vent slangen på förgasaren vent utlopp.
9

Skruva gasvajern bult vistelse platta, med hjälp av en spårskruvmejsel. Sätt de vajrarna genom vistelsen plattan, skjut gasvajern slutar i förgasaren gasspjället. Montera tillbaka vajrarna och vistelsen plattan på den högra sidan av förgasaren, med hjälp av en spårskruvmejsel.
10

Bolt de bakre motorfästet plåtar på plats mot huvudramen järnväg och den bakre delen av motorn cylinder, användning av ett par 12 skiftnycklar mm kombination. Dra åt bultarna Engine Mount till 18 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel utrustad med en 12 mm hylsa.
11

Skjut monteringsflikarna på framsidan av bränsletanken på gummi chefer bifogas KLR 650 s ram, nära styret. Sänk basen av bränsletanken på sätesskenorna. Skruva bränsletankslocket fästbultar på plats, med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 10 mm hylsa.
12

Slip stolens främre montering fliken under ramen tvärbalk under bränsletanken. Sänk sitsen på rambalkarna. Skruva sitsupphängningen bultar på plats på båda sidor om sätet, med hjälp av en hylsnyckel utrustad med en 10 mm hylsa.
13

Sänk KLR 650 på sidostödet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111392.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.