Hur man installerar sadelväskor på en Honda Bike

Den japanska biltillverkare, Honda, är nära förknippad med att göra kvalitets bilar, minibussar och stadsjeepar, men deras motorcykel erbjudanden har spännande kunder i årtionden. Kunderna har möjlighet att inkludera sadelväskor när de anpassade för deras nya Shadow eller Valkyrie från en återförsäljare. Sadelväskor tillåter föraren att bära personliga tillhörigheter med sig när de träffar på vägen. Sadelväskor kan också läggas som en eftermarknad alternativ och kan installeras av gör-det-självare på relativt kort tid. Saker du behöver
insexnyckel
Wire snips
KRYMPSLANG
Rulle kabeldragning
lödvärme järn
pistol
blinkers distanser
Skiftnyckel
Sadelväska monteringssats
Visa fler instruktioner
1

dra upp din plats på motorcykeln för att lossa den och ta bort den. Lossa båda batterikablarna och ta ut batteriet. Detta ger dig tillgång till de sammanbindande trådarna som leder till bakljusen. Ta bort trådarna från deras anslutning. Använd en insexnyckel för att ta bort fästbultarna på cykelns bakre stänkskärmen. När det är tillräckligt lös, dra den neråt och av cykeln.
2

Ta av höger och vänster signalljus, men notera vilken församling som tillhör vilken ljus. Detta kommer att spara lite frustration när du sätter ihop lamporna senare. Knipsa några inches av ledningar från varje ände av varje signal tråd och tråd en tum av krympslang över klippt ändar. Snip två separata 2-meters längder av kablar från spolen och värma upp din lödkolv.
3

löda ändarna av varje 2 fot tråd i stället, med ena änden ansluten till kontakten och den andra till blinkers. Använd lite krympslang över anslutningen och smälta på plats med en värmepistol. Ta bort registreringsskylten, installera distanser blinkers, sätt tillbaka plåten och montera aggregaten signalljus. Du har skapat det utrymme som krävs för att tillgodose sadelväskor lämpligt.
4

Ta bort reflexerna med en skiftnyckel. Placera fästet spolen medföljer sadelpåsen monteringssats i stället för reflektorer. Placera brickorna ur satsen över hålen i spolen och säkra spolen till cykeln med hjälp av fästbultarna och medföljande muttrar. Lägga sadelväskor på cykeln, rada upp hålen på påsarna med spolarna och säkra dem med de återhållande låspinnarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110448.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.