Hur Byt Vance & Hines Bafflar

För alla dem som vill ge sina motorcyklar ett helt nytt liv, ersätter Vance & Hines bafflar är en bra idé. Installera nya bafflar i din cykel avgasrör kan stoppa dem från att vara högt eller få dem att skapa lite buller om de är alltför tyst. Du kan också behöva ersätta befintliga mellanväggar som har borrat ut, rostiga eller bara försämrats. Installera dem inte kräver en djup förståelse för motorcykel mekanik eller omfattande verktyg eller prylar. Saker du behöver
vass tång
Gummiklubba (tillval) katalog träpinne (tillval) katalog kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Innan installationen, ge din avgasrör tid att svalna. Helst stänga av motorn för ungefär en timme för att se till att rören är måttligt kallt.
2

Lokalisera skruven på installerade avgasrören som håller baffeln på plats. För avgasrör med namnet "Bigshot," hitta och lossa en skruv ca 4 inches från rörets ände. Du hittar den under värmeskölden, vilket innebär att du måste ta bort värmen shieldbefore du kan arbeta på själva skruven. Demontera värmeskyddet genom att lossa upp 2 slangklämmor som länkar den till din avgasröret.
3

Använd nål-tång för att dra de lösa bafflar rakt ut ur avgasrören. Om de fastnar under detta steg, använd en gummiklubba tillsammans med en träpinne och knacka på baffeln. Var försiktig så att du inte skadar dina avgasrören.
4

Titta på nya Vance & Hines förbryllar noga medan skjuta den i avgasröret för att säkerställa att dess skruvhål kommer i linje med den plats där avgaserna röret är. Skruven som du just har installerat kommer att hålla den nya baffeln intakt i dess ställe.
5

Använd en Phillips-skruvmejsel, dra åt fästskruven så att det är väl etablerat och tätt säkert mot det inre väggar avgasröret.
6

Sätt värmesköldar på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110755.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.