Instruktioner för Sadelväskor Lacing Motorcykel

Före montering sadelväskor till din motorcykel, måste de flesta typer vara ordentligt snörd. Snörningen kan du anpassa skydden för sadelväskor till din specifika cykel. Ett par vanliga sadelväskor är monterad med ett ok som finns i två halvor som är spetsad tillsammans så att påsarna inte hänger för nära avgasröret. Som med någon cykel tillbehör, se till att sadelväskor är kompatibla med din typ av cykel innan du köper. Saker du behöver
Måttband
Sax
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på motorcykelns sits, mät sedan från strax under sittdynan till toppar av avgasrören. Lägg siffrorna sedan subtrahera 1 till 2 inches.
2

Lägg de två oket halvorna så att de överlappar de inriktade snörhål. Rada upp halvorna så att längden matchar din mätning. Placera unlaced oket på cykeln för att se till att påsarna är minst 1 cm ovanför avgasrören. Ligga platt igen och göra eventuella justeringar behövs.
3

Trä spets genom de två nedre hålen på ena sidan av paret sadelväskor. Dra varje ände igenom så att de är med i längden. Ta höger spets och dra igenom nästa hål på vänster sida. Dra den vänstra spetsar genom nästa hål av den högra sidan, vilket gör en "X" Fortsätt att snöra på ett korsvis mönster tills minst fyra oket hål på varje sida har spetsad. Upprepa på andra sidan.
4

Knyt ändarna ordentligt i en båge med en dubbelknut, som om du knyta skor. Skär av ändarna, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109381.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.