Gold Wing Vägguttag Alternativ

Motorcyklar allmänhet inte har cigarrettändare som bilar. Tändare drar likström från batteriet. De används för att driva ett begränsat antal objekt som kan göra användning av likström. Eftersom Hondas Goldwing, eller "GL", är en sådan utilitaristisk långväga touring cykel, är behovet av extra nätaggregat vanligt, så det finns en mängd tillverkare som gör produkter för att utrusta Goldwing med en mängd olika vägguttag alternativ. Single cigarettändare Plugs

Olika tillverkare gör enstaka cigarettändare pluggar. De mest grundläggande enheterna kan vara manuellt skarvas in en Goldwing s kabelnät. Många modeller har en snap-kontakt för att snöra in i selen. Vissa kräver ett hål som ska skäras i kroppen arbetar för att passa i kontakten, andra är anpassade reservpaneler att monteras på en specifik del av Goldwing
Multi-cigarettändare Plugs

Som med enstaka pluggar, det finns en mängd olika platsspecifika designer som presenterar två eller flera lättare pluggar. Vissa kommer med sina egna ersättare paneler, andra är avsedda att installeras i egna hål, beställnings placeras och monteras. Dessa kommer i allmänhet i ett kit och fäster i den Goldwing ledningsnätet.
Inbyggd DC Outlets

Ännu en typ av panel har en inbyggd AC inverter och utlopp. Detta innebär att du kan ansluta nästan vad som helst i din Goldwing som du skulle makten i ditt hem. Särskilt vanliga elektronik som används i denna typ av applikation för Goldwings är mobiltelefon laddare, GPS-navigationssystem, MP3-spelare och mobila enheter datoranvändning.
Separat AC Växelriktare

AC invertrar har blivit vanligare och mycket billigt --- $ 30 eller mindre och med 2011. De är inte specifika för Goldwings men koppla in en vanlig cigarettändare. Med en eller flera anpassade installerade tändare och en eller flera AC-omriktare, blir varje tändare i din Goldwing ett vanligt eluttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110631.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.