Hur man gör en wheelie på ett XR

Honda XR motorcyklar, är trail cyklar, har mindre vridmoment, och är inriktade mycket högre än vanliga motocrosscyklar. Så, kan göra en wheelie på dessa cyklar vara lite mer teknisk än på andra motorcyklar. Emellertid är processen mycket möjligt, och attemptable av alla. Saker du behöver
Honda XR motorcykel
Large ridning område
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln och skiftet till första växeln. Låt kopplingen ut långsamt och börja röra sakta framåt.
2

Navigera till en lång, platt yta och börjar att varva med motorcykeln något mer.
3

Slide tillbaka på sätet, och samtidigt på första växeln, slå på gasen, och dra upp på styret.
4

försiktigt bygga upp trycket på Gashandtag som den främre änden av motorcykeln börjar stiga. Eftersom den främre änden närmar sig toppen av uppgången, dra försiktigt i kopplingen en aning, ludd det som du håller gasen dras att upprätthålla balansen.
5

När du bygger drivkraft, luta lite framåt, och försöka få en balans punkt. Ge gas så jämn matning som möjligt, och hålla ludd kopplingen.
6

dra in kopplingen helt och luta sig framåt för att avsluta wheelie. Knacka inte heller av bromsarna, speciellt den främre bromsen, eftersom detta kommer att orsaka cykeln för att rycka ned våldsamt, och troligen skicka dig över styret.
7

Ge en liten spurt av gasspjället som framdäcket retuscher marken. Detta kommer att jämna ut processen och kommer att hålla cykeln från runkar runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106320.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.