Hur du justerar Bälten Motorcykel Drive

Tillverkarna av de flesta cruiser motorcyklar har gjort sig av med röriga drivkedjor till förmån för tandade remmar gummi enhet. Även om det är mycket mindre underhåll inblandade med ett bälte i motsats till en kedja, kommer drivremmen måste fortfarande periodiska justeringar för att hålla den från att misslyckas på vägen. Om du kan hantera en skiftnyckel, inte spendera pengar i en affär på bälte justeringar när du kan göra det själv på bara några minuter. Saker du behöver
verktyg remspänning (tillgänglig på motorcykel återförsäljare) katalog Krita
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera växeln i neutralläge .
2

Placera motorcykeln på centralstödet så att bakhjulet är av marken.
3

Snurra bakhjulet långsamt och hitta plats på bandet där den är som smalast. Gör detta genom att trycka ner på bandet direkt in mellan de främre och bakre bälte kedjehjul med remspänningen verktyg. Kontrollera remmen i flera olika lägen för att hitta den plats där spänningen är som mest på remspänningen verktyget. Gör en markering med krita på knipan.
4

Snurra bakhjulet så att kritmärket är på botten av bandet direkt in mellan de främre och bakre kedjehjul.

5

Kontrollera din cykel ägare manual för att hitta de rätta egenskaperna remspänning. Tryck nedåt på krita märket på bältet med remspänningen verktyget. Var medveten om att bältet inte behöver justeras om spänningen verktyget läser rätt remspänning anges i bruksanvisningen.
6

Lossa bakaxeln muttern med en skiftnyckel i en moturs riktning . Vrid bakaxel justerare på vardera sidan av svängarmen ett lika antal varv var och en med en skiftnyckel i den riktning som krävs för att antingen dra åt eller lossa remmen. Kontrollera remspänningen med remspänningen verktyget.
7

Dra åt den bakre axelmuttern i medurs riktning med en skiftnyckel när rätt spänning nås i steget ovan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106707.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.