Hur man ställer in en Fox Shock

Ställa in en räv chock på din motorcykel kräver exakta mätningar för att undvika eventuella faror. När du installerar en räv chock på din motorcykel, måste du justera chock att säkerställa korrekt funktion. Du kan skada en nyinstallerad chock om det overextends eller bottnar när du kör din motorcykel. Detta skapar en farlig situation. Inställning av statiska och ryttare sag exakt eliminerar chock överextension, ökar livslängden på chocken och stabiliteten i din motorcykel. Saker du behöver
Motorcykel stativ
Hylsnyckelsats
3/8-tums spärrskaft
Stålmåttstock
Visa fler instruktioner
1

Set baksidan av motorcykeln på en motorcykel stativ. Kontrollera att bakre däcket av motorcykeln inte vidrör marken.
2

Ta beståndet chock. Match ett uttag från en socket set till muttern som håller den nuvarande chocken på plats. Placera sockeln på en 3/8-tums spärrskaft. Vrid muttern som håller chock på plats moturs för att lossa den chocken. Lyft den bakre däcket en aning för att ta bort trycket från chocken. Skjut chocken från sitt fäste.
3

Justera längden på Fox chock. Ställ beståndet chock på ett arbetsbord. Placera två stötar sida vid sida. Justera längden på Fox chock att matcha beståndet stötar om Fox chocken har en längd justering.
4

Installera Fox chock. Skjut Fox chock på chock mount. Dra åt fästskruven med en hylsa fäst en 3/8-tums spärrskaft. Mät avståndet mellan hjulet monteringsbult och en placering på cykeln med en stållinjal. Ta motorcykeln stativet. Sitt på motorcykeln. Ha en hjälpare mäta avståndet mellan hjulet monteringsbulten och samma punkt på motorcykeln med en stållinjal.
5

Justera pre-load justerskruvar med den medföljande C-nyckel. Tryck ner på baksidan av motorcykeln flera gånger för att låta chocken att ställa. Mät avståndet mellan hjulet monteringsbulten och motorcykeln med en stållinjal. Justera Fox chocken som krävs för att erhålla reseavståndet rekommenderas i monteringsanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107387.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.