Hur gör jag Gear min YFZ450 för mer Top End?

Yamahas YFZ450 off-road motorcykel används ofta i tävlingar och motocross entusiaster på grund av dess tillförlitlighet och enkel anpassning. En sak som ryttare ofta leta efter när du anpassar är mer fart. Ett av de enklaste sätten att få mer toppfart är genom att justera växeln. Detta medger att växellådan att producera fler rotationer av hjulet utan att behöva köra motorn på högre varv per minut. Byte av bakre drevet med en mindre är ett snabbt och billigt sätt att åstadkomma detta. Saker du behöver
Rear paddock stand eller bil domkraft
Socket set med 12, 14 och 22 mm uttag
Tänger
Replacement drev, 37-tand att börja
gänglåsning

Visa fler instruktioner
1

Låt cykeln svalna helt innan arbetet börjar på cykeln. Annars processen kan innebära att beröra heta komponenter.
2

Leta Framdrev, där ena änden av kedjan är tjudrad. Lossa centrumskruven med socket set. Ta bort kedjan från bakdrevet.
3

Lyft den bakre änden av cykeln med antingen paddock stand eller domkraften. Lossa skruvarna som håller bakaxeln. Skjut ut axeln och ta bort bakhjulet från cykeln helt.
4

Använd uttaget inställd för att ta bort skruvarna runt kanten på drevet som håller fast den vid navet. Lyft kedjehjulet bort bakhjulet när alla skruvförbindning lossas.
5

Placera den nya, mindre bakre drev på den bakre av ramen. Coat varje bultarna i gänglåsning innan du sätter tillbaka dem i navet. Montera och dra åt skruvarna. Sätt tillbaka hjulet i ramen, återmontering kedjan och framkugghjulet. Se till att kedjespänningen är lämpligt enligt din instruktionsbok innan du testar cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111540.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.