Hur man byter tändstift i en Hyosung Alpha Twin

Any motor, oavsett om det finns under huven på din bil, på baksidan av en motorbåt eller på din motorcykel har tändstift. Dessa pluggar är en av de viktigaste delarna av din motor och på en motorcykel som de bör bytas ut ungefär var 30.000 miles eller så. Om du äger en Hyosung Alpha Twin cykel och du måste börja ändra dina pluggar, allt du behöver är rätt verktyg och tid. Saker du behöver
Bruksanvisning
tändstiftshylsa och skiftnyckel
Tändstift mätare
Tändstift
Visa fler instruktioner
1

Se till motorn är kall och har varit i ungefär två timmar. Du vill inte riskera något att skada dig medan du gör underhåll.
2

Leta tändkablarna, som kommer att vara på endera sidan av din motor. Ledningarna leder till koppar som glider över toppen av tändstiften. Bara lossna tändkablarna genom att ta tag i koppen och dra dem bort pluggarna. Addera 3

Skruva tändstiften med tändstiftsnyckel. Fäst skiftnyckel över toppen av tändstiftet och vrid det till att skruva. När kontakten är lös kan du skruva loss den för hand. Innan du tar bort skruven helt blåsa eller torka bort eventuellt skräp som omger det att se till att det inte faller in i motorn.
4

Byt ut de gamla tändstift med nya tändstift. Se till att de är bedömas ordentligt genom att leta upp den rekommenderade mätaren i bruksanvisningen och ställa mätaren tändstiftet till detta belopp och skjuta tråden i mätaren in i de inre och yttre elektroderna på tändstiftet. Skruva i de nya tändstift, byta tändstift kablar och starta motorn för att vara säker på att de fungerar som avsett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110968.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.