Hur man installerar Sliders Motovation ram på en Kawasaki Z1000

Motorcykel ram reglagen är det i särklass billigaste och enklaste sättet att skydda din investering. Rätt installerad, kan dessa enkla anordningar minimerar kraftigt de totala skadorna under den olyckliga händelse av en låg-sida eller välta. Kvaliteten på material, estetik och kvalitet på hantverket bör beaktas när man väljer rätt frame reglaget för din cykel. De flesta kvalitet ram reglagen är tillverkade av nylon för stötdämpning med aluminiuminlägg för förstärkning av fästpunkterna. Motovation ram reglagen använder en egenutvecklad nylon som tillåter dem att glida och skrubba bort hastighet och samtidigt skydda de viktiga komponenterna i cykeln. Saker du behöver
Motovation Kit Frame Slider (FSK10R) katalog 8 mm insexnyckel
gänglåsningsmedel (medelstark) katalog Momentnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Låt motorcykeln coolt att se till att du arbetar med en kall motor.
2

Avlägsna vänster övre motor bult där löparen kommer att monteras.

3

Sätt i medföljande kortare bulten genom den medföljande brickan, och sedan i den vänstra reglaget (längre av de två reglagen). Applicera medelhög locker styrka tråd på gängorna på reglaget bulten.
4

Sätt i bulten och glida in i den vänstra motorn hål där beståndet bulten avlägsnades. Dra åt bulten ram reglaget med en 8 mm insexnyckel eller momentnyckel för att matcha original originaltillverkarens vridmoment. Se din manual för korrekt vridmoment specs.
5

Demontera höger övre motor bult där löparen kommer att monteras.
6

Sätt i medföljande längre bult genom den medföljande brickan, och sedan in i högra skjutreglaget (kortare av de två skjutreglage). Applicera medelhög locker styrka tråd på gängorna på reglaget bulten.
7

Sätt i bulten och glida in i den högra motorn hål där beståndet bulten avlägsnades. Dra åt bulten ram reglaget med en 8 mm insexnyckel eller momentnyckel för att matcha de ursprungliga tillverkarna åtdragningsmoment. Återigen, se till din manual för korrekt vridmoment specs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110630.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.