2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide Specifikationer

Harley Davidson började för 1980 års modell tillverka Wide Glide. År 1991 Harley introducerade Dyna raden av motorcyklar. Den Wide Glide sattes till Dyna linjen för 1992 års modell. Harley Davidson gjorde stora uppgraderingar till Dyna linjen för 2006 års modell, och Wide Glide fick en ny sexväxlad växellåda och bränsleinsprutning. Den Harley Davidson modellbeteckning ändrades till FXDWGI. Motorspecifikationer

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide är ett av Harleys "stora tvillingar," som drivs av en luftkyld tvåcylindrig 96-kubik-tums (1584cc) motor. Det finns två ventiler per cylinder. Den Wide Glide har Harley Davidsons Fuel System3 elektroniska insprutningssystemet och elektronisk tändning.
Transmission Specs

Dyna Wide Glide överför kraft från motorn till bakhjulet via en sexväxlad (ett ner, fem upp) transmission och bälte slutväxel. Kopplingen är hydrauliskt manövrerad och som på de flesta motorcyklar, är det vått-multipel-skivtyp.
Body

Motorcycle Cruiser magazine kallar Dyna Wide Glide "ungefär så nära en verklig helikopter som en fabriksbyggd motorcykel vågar gå." Den Wide Glide är uppbyggd kring en dubbel-vagga stålram. Den 49-mm teleskopgaffel levererar framvagn, medan den bakre finns två stötdämpare. Främre och bakre bromsarna är fyra bromsok enstaka skivor. Den distinkta styret är 1,25-tums ape-hangers med intern kabeldragning. Den elektroniska hastighetsmätaren är tankmonterade och innefattar en klocka, vägmätare, trippmätare, bränslemätare med låg bränsle varningslampa, en låg-oljetryck varningslampa och en växelindikator ljus.
Mått

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide är 97.5 inches lång, 36 inches bred och 49,3 inches hög och har en hjulbas på 68,3 inches. Markfrigång på Wide Glide är 6.2 inches, och ryttaren sitter 28.5 inches från marken. Den torra väga för Wide Glide är 650.4 pounds. Bränsle kapacitet på Wide Glide är 5.1 liter. 2007 Dyna Wide Glide var tillgänglig i 12 färger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108287.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.