Instruktioner för Gl1500 Trailer Hitch

Honda GL1500 infördes 1988 och erbjöd en sexcylindrig, en backväxel, och kände sig mycket ljus på vägen. Den GL1500 var populär för sitt utseende, funktioner och hantering. Men liksom många motorcyklar, saknade GL1500 serien något verkligt lagringsutrymme. En dragkrok finns tillgänglig för GL1500 att hjälpa till med detta problem. En gång installerat, kan dragkroken dra motorcykel släp och ger användaren tillräcklig lagring. Saker du behöver
4mm insexnyckel
7/16 tum Wrench
9/16 tum Wrench
skiftnyckel
8mm Wrench
12mm Skiftnyckel
Bågfil

Visa mer instruktioner
1

Ställ GL1500 upp på centralstödet.
2

Swing ljuddämparen ur vägen för modeller från 1998 till 2000. För att göra detta, ta bort skruvarna från vänster och höger sida ljuddämparen täcker med 8mm nyckel. Lossa och ta bort locket med gummiflikarna på passagerarsidan brädan locket. Lossa, men ta inte bort, de 12mm ljuddämpare bultarna klämma. Lossa bulten sidofäste på varje sida och ta bort brickan och muttern, men lämna bulten på plats. Nu kan du svänga ljuddämparen ur vägen. Efter installation av dragkrok, omvänd allt för att ställa in ljuddämparen på plats igen.
3

Fäst den medföljande tredelade klämma till Sadelväska vakterna. Har bult flikarna inför baksidan av cykeln och lämna klämman löst.
4

Fäst sadeln u-bultar på Sadelväska Slangar Frame.
5

Anslut Mottagare Hitch ramanordning till tredelade klämma hjälp av 3/8 tum långa bultar och brickor. Fyll i skruvförband med en bricka och en 3/8 tum nyloc mutter. Lämna alla beslag lösa för varelse. Fäst honkopplingsenheten Hitch Frame till Sadelväska Slangar Frame med sadeln U-bultar och 1/4 tum brickor och nyloc muttrar. Installera standard u-bultar på plats på baksidan av enheten, fästa dem med 1/4 tum brickor och nyloc muttrar. För användare av 1998-2000 modeller, flytta ljuddämparen på plats nu och ominstallerat plattorna.
6

Kontrollera att dragkroken är centrerad och dra åt alla skruvar och muttrar.

7

Fäst 7/8 tum bollen till mottagaren Tube med en skiftnyckel. Anslut mottagaren röret i skumt med hitch pin och fäst den med hårnålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110447.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.