Vad är en 250 motorcykel?

En av de identifierande delar av en motorcykel, tillsammans med sitt märke och modell, är dess motor storlek. En motorcykel motor storlek mäts i kubikcentimeter (cc). Den "cc" ofta antyds och utelämnas när folk hänvisar en motorcykel motor storlek, till exempel "det är en 250." Bakgrundsinformation

250cc motorcykel är mindre i total storlek och väger mindre jämfört med 600s och 1000s. De flesta 250S har våtvikter, vikten av motorcykeln plus sådana saker som är nödvändiga för vätskor, på mindre än 340 kg. De 250S är också billigare när det kommer till MSRP, med den genomsnittliga kostnaden under 2010 var omkring $ 3,000.
Storlek Jämförelse

Förr i tiden var 250s mid- medelstora motorcyklar mellan 150 och 200s och 600s. Tillverkarna alltmer avbrytas produktion av motorcyklar mindre än 250 till där 250s betraktas nu "small", "nybörjare" eller "entry level" motorcyklar.
Använder

Personer som har flera års erfarenhet av motorcyklar kommer att berätta första gången köpare och noviser motorcykel inte "få för mycket cykel för dig att hantera," som ordspråket säger. En 250cc motorcykel är användbar som ett bra "starter bike" medan någon blir mer bekväm med att köra en motorcykel. De är användbara som långsiktiga motorcyklar samt på grund av deras utmärkta gas körsträcka.
Gas Mätarställning

250 är också mycket sparsam när det gäller gas körsträcka. Den genomsnittliga 250 motorcykeln blir över 60 mpg. Typiska bränsle kapacitet för 250s är endast cirka tre liter så du måste fortfarande stanna vid bensinstationen oftare än i en bil, men den gas körsträcka är fortfarande utmärkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108098.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.