Hur man installerar Pazzo Drivkrafter

Pazzo Racing prestanda broms -och kopplingshandtaget erbjuder enkla , on-the - go justeringar och en attraktiv stil för att komplettera utseendet på de flesta moderna sport och sport - touring motorcyklar . Installationen är en ganska enkel bolt -on affären , kräver endast ett fåtal verktyg och 15 minuter av din tid , men den resulterande förbättringen i kontrollen och stil kommer att tala för sig själv när du är på resande fot . Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skruva ekollon nötter från botten av broms och koppling spak sittpinnar , med en 10 mm nyckel .
2

Skruva pivot skruvarna från toppen av broms- och kopplingshandtag , med hjälp av en skruvmejsel . Dra broms och koppling spaken från deras sittpinnar .
3

Skjut kopplingen fat kabeländen ur spärren på undersidan av kopplingshandtaget. Sätt kopplingen kabelns ände fat i Pazzo kopplingshandtaget .
4

Placera Pazzo spakarna till respektive sittpinnar . Skruva pivot bultarna på plats från toppen av sittpinnar , med hjälp av en skruvmejsel .
5

Skruva ekollon muttrar på de pivot bultar " exponerade gängor på undersidan av broms-och kopplings-handtaget sittpinnar . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108614.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.