Screaming Eagle Super Tuner Instruktioner

Screamin 'Eagle Super Tuner för Harley-Davidson är en allt-i-ett-enhet som installeras mellan ditt hem eller bärbara dator och din Harley dator, så att du kan finjustera prestanda för din cykel till praktiskt taget alla situationer, allt från dragrace inställningar att hitta den optimala bränsleekonomi för en långväga resa. Försiktighet bör iakttas, men eftersom det finns specifika parametrarna för motorcykelns befintliga tuning som inte bör brytas. Dessa beskrivs för dig när du installerar programmet på din dator, men hjälper dig att undvika betydande skada till din motorcykel motor. Saker du behöver
Bärbar eller hemdator
Visa fler instruktioner
1

Öppna förpackningen att Super Tuner kommer in, och sedan ladda programvaran för tunern på datorn. Följ instruktionerna för din dator att få mjukvaran installerad korrekt innan du fortsätter.
2

Anslut Super Tuner i datorn med den medföljande USB-kabeln som ansluts till enheten. Datorns program kommer att gå igenom ett antal steg som gör att du kan anpassa motorcykelns timing, bränsleinsprutning och ett antal andra faktorer. Följ instruktionerna noga när du navigerar från en skärm till nästa.
3

Koppla Super Tuner från datorn. De inställningar du valt via datorns programvara förblir lagrat i minnet för tuner och automatiskt ladda upp till Harley dator när enheten är inkopplad
4

Tillgång porten dataanslutning på din Harley -Davidson. Beroende på modell av Harley, kan detta vara belägna antingen under förarstolen eller inuti en av sidoskydden. Om du behöver hjälp med att hitta den port på din specifika modell av cykel, konsultera elektronik i din cykel bruksanvisning för att lokalisera den.
5

Anslut kontakten från Screamin 'Eagle Super Tuner in data port av motorcykeln med tändningen avstängd.
6

Vrid startnyckeln till "på" läge. Du behöver inte starta motorcykeln. Det kommer att gå igenom en uppstartsfas. Efter cirka 10 sekunder, trycker du på den svarta knappen på framsidan av Super Tuner enheten. Lampan på apparaten tänds. Försök inte att ta bort kontakten medan den röda lampan lyser, eller du kommer att avbryta programmeringen. Det tar ungefär fem minuter för ljuset att stänga.
7

Stäng av motorcykeln efter ljuset har stängts av på Super Tuner, och sedan koppla bort datakabeln. Sätt tillbaka sidoluckan eller sätet på motorcykeln, och sedan skruva upp motorcykelns motor. En provtur kommer att berätta snabbt om programmet hade den effekt du vill ha på utförandet av motorcykeln. Om det inte är, anslut programmeraren till datorn, ändra inställningar och försök igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111338.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.