Hur man kan få gas körsträcka på en 2008 1300 VTX

Den VTX1300 är en kraftfull motorcykel som byggdes och släpptes av Honda. 2008-modellen har en mestadels krom design och är avsedd som en högpresterande cykel. Modellen är längre och lägre till marken för att minska luftmotståndet och även har en enklare förgasarmotorer jämfört med 1800 bränsleinsprutning design. Förgasare brukar inte vara så bränslesnåla som bränslespridare, men det finns vissa grundläggande strategier som kommer att hjälpa till att få bättre gas körsträcka från VTX1300. Saker du behöver
Full-face
hjälm
Visa fler instruktioner
1

bibehålla en konstant hastighet när det är möjligt under körning. Täta accelerationer och bromsning kommer att sänka bränsleförbrukningen, särskilt med VTX1300 s förgasarmotorer. Cykeln är konstruerad för att accelerera mycket snabbt, men du förlorar bränsleeffektivitet ju mer du använder det här alternativet.
2

Kör på motorvägen när det är möjligt. Detta hjälper dig att upprätthålla en konsekvent hastighet med större lätthet och motorvägar allmänhet körs på flackare mark än många sidogatorna. Frekventa kullar kommer att sänka din gas körsträcka, eftersom cykeln måste arbeta hårdare att gå upp, och du måste bromsa mer gå ned.
3

Håll dig rätt lufttryck i däcken. Över eller under-blåsa dem kommer att resultera i förlorade bränsleeffektivitet. Honda rekommenderar generellt 38 psi i framdäcket och 40 psi i ryggen däck för 2008 VTX1300.
4

motstånd Minska vind genom att bära en hjälm för hela ansiktet, eliminera alla lösa jackor eller kläder som kan fallskärm i vinden och ta bort alla onödiga kringutrustning från cykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107913.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.