Prestanda Tips för en Honda Magna

Några Magna ägare vill ha mer prestanda ur sina motorcyklar än enkla förebyggande underhåll och skötsel kan ge dem. Det finns många uppgraderingar som hjälper dig att få extra prestanda ur din Honda Magna. Men, måste du veta hur man ska ta hand om cykeln ordentligt och välja rätt prestanda uppgraderingar för att göra det mesta av din Magna. Olja och filter

typ av olja och oljefilter du väljer att använda kan påverka den totala prestandan för din motorcykel. Hur ofta du byter oljan kan förbättra prestandan för din Magna också. Standarden Honda-tillverkade oljefilter saknar shuntventil, en ventil som är anti-drainback, och ett filter med 2.575-tums långa 12-filt veck över en plastram. Men andra alternativ finns. Till exempel, kan välja ett alternativ med en bypass ventil och ett längre filter över en stålram bidra till att öka prestandan. Oavsett vilken olja och filter du använder, bör du också se till att ha din olja bytt ungefär var 3.000 eller 4.000 miles.
Battery Skötsel och underhåll

Batteri vård och underhåll är också viktigt att hålla din Honda Magna fungerar korrekt. Batteriet för vissa Honda Magnas kräver att du kontrollera vattennivån. Men andra Magna batterier förseglade och kontrollera vattennivån är inte nödvändigt. För att avgöra om du bör kontrollera ditt batteri, se handboken som medföljde den. För bästa prestanda och för att säkerställa att batteriet inte laddas ur, bör du byta ut batteriet var tre till fyra år, om det verkar som om den behöver det. När cykeln inte används, t.ex. på vintern under dåligt väder, bör du starta ditt Magna och låt den gå tills motorn fan kommer på att se ditt batteri förblir funktionsduglig.

Ljuddämpare Mods

Ändra ljuddämparen är ett alternativ för att öka prestandan hos din Honda Magna. Ändra ljuddämparen inte bara kan göra din motorcykel låter mycket annorlunda, men det kan också öka hästkrafter i motorn när det görs på rätt sätt. Ändra ljuddämparen är en relativt enkel uppgift och det innebär inte köpa en ny ljuddämpare eller avgassystem tips för din cykel. Att mod ljuddämparen och öka hästkrafter, ta bort ljuddämparen faceplates i ryggen genom att ta bort nitarna, avbröt mellanväggarna, och sätta fronten igen med nya nitar. Förutom att öka hästkrafter i motorn, utför denna ändring kommer också att hålla dig från att behöva bestycka förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109485.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.