Hur man identifierar en Kawasaki Dirt Bike

Det enklaste sättet att identifiera en Kawasaki dirt bike är att noggrant undersöka karossen för märke och modell utskrift. Men om det är oläsligt, kan du använda Vehicle Identification Number (VIN) för att få alla detaljer på cykeln, inklusive eventuella påminner, direkt från Kawasaki Motors Corporation. Saker du behöver
Pencil
Paper
Internet
Visa fler instruktioner
1

Inspektera din smuts cykeln för att se om Kawasaki märke och modell utskrift är fortfarande är läsliga. Denna identifiering är vanligtvis skrivet någonstans på cykeln. Det kan vara på kåporna, på bränsletanken eller på karossen under eller bakom sätet. Om identifieringen har avklingat, är ditt nästa anhalten VIN, vilket är unikt för varje dirt bike.
2

Hitta cykelns VIN. Kawasaki motorcykel vins är stämplat på sidorna av styrningen huvuden, framför bränsletankar. Om din smuts cykeln är lagliga gatan, kommer ditt VIN också på en säkerhetscertifiering etikett nära, eller på, vid sidan av styrhuvudet.
3

Rengör VIN så det är läsbart. Om det instansade VIN är sliten, använda papper och penna för att göra en gnugga att plocka upp tecken. Motorcyklar som byggdes efter 1980 har 17-siffriga vins, och äldre cyklar har 11 - till 17-siffriga Vins. De post-1980 vins är lättare att avkoda än de äldre Vins.
4

Kontrollera att det andra tecknet i VIN är en "K." "K" är tilldelad endast till Kawasaki i VIN-koden. Den första bokstaven kommer att vara ett "J" för Japan (där Kawasakis tillverkas).
5

Titta på tecknet i den tionde position VIN. Denna bokstav avser det år cykeln byggdes. Från 1980, är ​​tecknet en bokstav från "A" framåt, fram till 2000. För tydlighets skull, bokstäverna "I", "Q" och "O" utelämnas från VIN-koden helt och året koden också utelämnar "noll", "U" och "Z" År 2001 ändras tecknet till nummer, så en cykel byggd 2001 har en "1." Denna numrering löper till 2009. År 2010 börjar alfabetet igen vid A. Om märke och modell av cykeln är fortfarande identifieras, kommer du nu vet märke, modell och årsmodell på din cykel.
6

Ange VIN in Kawasaki nätet VIN dekoder om du vill ha mer information eller om du fortfarande inte vet vilken modell av din cykel. Välj "Motorcykel" i den första rullgardinsmenyn och ange sedan din 17-siffriga VIN för att få en fri fördelning av uppgifter om din cykel. Förutom de tidigare nämnda kodade tecken, kommer dekodern berätta egenskaperna hos din smuts cykeln, inklusive motorstorlek, modell version och extra tillval. Denna information finns i Tecken fyra till åtta, men får inte vara i ordning. Avkodaren kommer också att berätta monteringen plats (Character 11) och produktionen sekvensnummer (Tecken 12 till 17).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109896.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.