Honda VTX 1800 Performance Specifications

Cruiser motorcykel design har varit en kapplöpning mot toppen i fråga om motorns slagvolym. Honda VTX 1800 bär det största motorcykelns motor någonsin, med makt som kommer att ge även stora cykel fans paus. Detta är en allvarlig motorcykel, inte för svag i hjärtat eller den oinvigde. Motor

Honda VTX 1800 cruiser har en monstruös 1795 cc vätskekyld V-twin motor, med tre ventiler per cylinder och ett nio-till-ett kompressionsförhållande. Den har en borrning och slaglängd på 101 med 112 mm, vilket gör det till en undersquare, eller lång-takts motor, vilket betyder att den är avstämd för vridmoment vid låga varvtal. Med en tjänstevikt på 800 pounds, behöver du allt som låg RPM makt för att få bort raden. Cykeln har inte en varvräknare, så måste du flytta fem-växlad växellåda med känsla.
Bränslesystem

Cykeln bränslet injiceras med en automatisk choke. Bränsleinsprutning hjälper VTX 1800 rida smidigare än carbureted V-tvillingar. Tanken bär 5.3 liter bränsle. I recensioner, hade cykeln ett genomsnittligt utbud av 194 miles på en tank.
Prestanda och köregenskaper

Detta är en massiv och massivt kraftfull motorcykel . Det hörn breda, och är egentligen avsedd för motorväg kryssningar snarare än staden ridning. Cykeln får en anmärkningsvärd 100 foot-pounds av vridmoment vid 3000 rpm. Suspensionen är grov, och du kommer säkert att känna gupp i vägen. Honda, dock har lagt ner mycket möda på att minimera motorns vibrationer, så den gigantiska V-twin inte skramla dina ben som du förväntar dig det. Motorn gör en solid, tillfredsställande duns utan skallrande tänderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108099.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.