Hur man lägger kåpor på en 2000 Katana

för 2000 Suzuki Katana 600 och 750 sportmotorcyklar touring är klädd i en swoopy, aerodynamisk kåpa som är speciellt utformad för ökat skydd mot väder och vind. Medan nytta på vägen, måste dessa kåpor tas bort för att utföra de flesta av de underhållsåtgärder som krävs på motorcykeln. Borttagande av kåpor är den lättaste delen av jobbet eftersom minnas var och hur varje panel är installerad kan lätt glömmas bort, särskilt efter en lång reparation. Även om det kan verka komplicerat, är Katana s kåpan relativt enkel att installera, förutsatt att du har viss erfarenhet till motorcykelns ram. Saker du behöver
plastic push nitar
4, 6 och 8 mm insexskruvar huvud
Visa fler instruktioner
1

Lyft den vänstra sidopanelen spackling och håll den mot motorcykeln. Anslut vänster blinker s ledningar kontakt, placerad på insidan av kåpan panelen i motorcykelns ledningsnät. Tryck på flikarna på insidan av kåpan panelen i gummigenomföringarna på vänster sida av bränsletanken och ramens stolskenan. Montera den högra panelen sida formplåten, enligt samma förfarande. Fäst sidopanelerna spackling till motorcykelns ram med 4 mm insex bultarna.
2

Montera den övre kåpan haka panel under strålkastaren och mellan de båda sidorna spackling paneler. Sätt en plast knuff nit i vardera hakan panelens monteringshål sedan ned nitar "cirkulära huvuden för att låsa fast panelen på plats. Anslut den övre kåpan är rinnande ljus ledningar kontakten i
3

motorcykelns kabelnät. Skjut hakarna på undersidan insidan av rinnande ljus panel på plats ovanför strålkastare församling och i spåren på båda sidopaneler spackling.
4

Skjut vindrutan mellan den övre kåpan och kombiinstrumentet instrumentbräda . Säkra vindrutan och övre kåpa med 4 mm insexskruvar huvudet vindruta. Sätt en Phillips skruv i fästpunkter på båda instrumentbrädans övre hörn och dra åt dem med en Phillips skruvmejsel.
5

Flytta backspeglar i sina fästpunkter på den övre kåpan. Säkra speglarna till den övre kåpan med 6 mm insex bultarna drar då gummit dammskydd över spegeln baserna.
6

Skjut den undre kåpan under motorcykeln och lyft den på plats under sidan spackling paneler. Passa in monteringshålen på nedre kåpan med motsvarande hålen på sidan spackling panelerna. Säkra sidan och nedre kåpor med 4 mm insex bultar. Säkra den vänstra sidan av den nedre kåpan till motorcykelns ram, nära sparka stå, med en 6 mm Allen head bolt.
7

Placera svansen spackling över motorcykelns stolskenorna. Tryck på flikarna på insidan av svansen spackling in gummiringarna på sätesskenorna. Fäst svansen spackling med sätesskenoma med ett par 6 mm insex bultar nära sätets järnvägens metall tvärbalk support.
8

Placera passagerare stödhandtag över änden av svansen spackling och fäst den sätesskenorna med 8 mm insexskruv bultar. Anslut baklykta s ledningar kontakt i motorcykelns ledningsnät.
9

Skjut sätet på sätesskenorna, haka på fliken på framsidan av sitsen under bränsletanken stöd. Skjut den bakre delen av sätet nedåt tills stolen låsmekanism klick stängs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109755.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.