Hur till Mount Highway Pegs

undantag av ett fåtal av de större touring modeller, motorcyklar erbjuder lite i form av komfort under långa tidsperioder på vägen. Medan de spartanska-liknande egenskaper flesta maskiner är perfekt för korta jaunts, eventuella ändringar som kan uppnå även en liten ökning av komfort är värt besväret. Highway pinnar, som monteras på motorcykelns rörformade motor vakter, tillåter föraren att förlänga hennes ben till en nästan vilstol-liknande läge. De flesta riksväg pinnar kan monteras på mindre än en halvtimme med hjälp av vanliga verktyg. Saker du behöver
Fönster rengöringsspray
Highway pegs
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Sitt på motorcykeln med sänkt cykelställ och låsas in plats. Placera fötterna bredvid motorn vakter för att bestämma den bästa byggform. Se till att du snabbt kan sätta fötterna tillbaka på de främre fotpinnar i händelse av en nödsituation.
2

Rengör motorns vakt med en fönsterputsning spray för att ta bort olja eller fett från dess yta.

3

Sprid benen på motorvägen pinnar "P-formade klämmor isär och glida dem runt motorn vaktens slang. Rotera klämmorna för att möta sina monteringshål utåt.
4

Infoga motorvägen pinnar "monteringsnitarna genom klämmorna" monteringshålen. Slip en låsbricka på varje av PEG: s dubbar från baksidan av klämmorna. Skruva åt låsmuttrarna på plats löst över låsbrickor med en skiftnyckel.
5

Rotera motorvägen pinnar i sina klämmor tills de kan vikas vertikalt. Dra åt låsmuttrarna med en skiftnyckel.
6

Sitt på motorcykeln och vila fötterna på motorvägen pinnar. Lossa pinnar 'låsmuttrar med en skiftnyckel och omplacera dem tills du är bekväm. Dra åt låsmuttrarna helt med en skiftnyckel när du är nöjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107543.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.