Hur man installerar ett Rivet Ögla

Medan ersätta en motorcykel kedja är inte den svåraste uppgift att utföra, installera befälhavaren länken som förbinder kedjan kan vara milt utmanande. Även om de flesta motorcyklar använder ett klipp-typ huvudlänk att förenkla installation, högpresterande motorcyklar kräver användning av en starkare, nit-type master länken för att klara av den ökade effektuttag. Dessa mästare länkar är lite svårare att installera och kräver en högkvalitativ kedja press och nit verktyg för att slutföra jobbet ordentligt. Saker du behöver
Chain
kit Ögla (länk, O-ringar, assiett och smörjmedel) katalog Chain press och nit Tool Review Rivet plattor intressenter
Visa fler instruktioner
1

Förmontera huvudlänken innan du installerar den på kedjan. Coat huvudlänken och O-ringarna med glidmedel medföljer ögla. Skjut en O-ring på båda huvudlänken stiften. Coat resterande par O-ringar och befälhavaren länkens sidoplåten med smörjmedel.
2

Montera kedjan på din motorcykel och ta de lösa ändarna av kedjan tillsammans. Sätt befälhavaren länken i kedjan, skjutbara stiften i från baksidan av kedjan tills de skjuter ut från den yttre ytan av kedjelänkarna. Placera de återstående O-ringarna och huvudlänken sida plattan över stiften.
3

Tryck sidoplåten på huvudlänken stiften med din kedja verktyg. Använd en skiftnyckel för att sakta dra åt verktyget, tvingar stiften genom sidoplåten. Stanna när sidoplattan är jämnt monterad på huvudlänken, vilket lämnar en liten del av tapparna som skjuter ut från den yttre ytan av sidoplattan.
4

Förbered din kedja verktyg. Välj en nit platta satsar tryck lämpligt för den typ av om du vill ha en ny ögla. Använd till exempel en flammande platta för ihålig-nålas mästare länkar. Sätt plattan på din kedja nit verktyg.
5

Placera kedjan verktyget och tryckplatta över första stiftet på huvudlänken och sakta dra åt med en skiftnyckel att blossa spetsen på stiftet. Lossa verktyget så snart stiftet bloss till en svampform. Upprepa på den återstående stift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107021.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.