Hur du köper en gammal motorcykel

Motorcyklar är motordrivna tvåhjuliga fordon. De faror som går med en motorcykel är mycket högre än en bil eftersom föraren inte har skydd av ett tak om en olycka inträffar. Trots riskerna, många ryttare är intresserade av att köpa motorcyklar för personligt bruk, för att bygga och sälja, eller för en personlig samling. Att köpa en gammal motorcykel liknar köpa en begagnad motorcykel eftersom det köps från en privat ägare eller en begagnad motorcykel återförsäljare i stället för en ny återförsäljare. Kostnaden kommer att variera beroende på den specifika cykel, tillståndet i cykeln och dess ålder. Instruktioner
1

Bestäm hur du ska använda motorcykeln. Detta kommer att avgöra den bästa typ av cykel för att köpa, baserat på hur den förväntas utföra. Om den äldre cykeln är avsedd för reparation och fixering innan sälja för en vinst, kommer den typ av cykel du köper gör inte mycket skillnad. Annars överväga användningen av cykeln innan du köper.
2

Ställ en köpgräns. Gamla motorcyklar, särskilt klassiska motorcyklar, är ofta dyra. Den snyggare motorcykeln, desto dyrare blir det. Ange en gräns för att spendera för att hålla från att köpa en cykel som kostar för mycket.
3

Call lokala begagnad motorcykel återförsäljare. Ta reda på vad som finns tillgängligt. Gamla motorcyklar är inte alltid tillgängliga hos återförsäljarna, eftersom de inte är på marknaden ofta.
4

Titta på nätet. Källor på nätet, som eBay, kommer att ha motorcyklar och andra objekt till salu som inte finns någon annanstans. Leta efter vald cykel på nätet. Se vad det säljer för och där det är tillgängligt.
5

Gå till en auktion. För klassiska fordon som bilar och motorcyklar, är en auktion är en av de mest troliga platserna att leta. Sök ut bilauktioner och delta om möjligt. Auktioner har återställt klassiska fordon, så detta kommer att sätta gränser för vad som finns och kommer att orsaka dina kostnader att stiga. Om du planerar att återställa motorcykeln själv, skulle du vara bättre att undvika auktionerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107771.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.