Husqvarna 350 Specifikationer

Med hjälp av en motorsåg kan vara seriös verksamhet för många husägare, men många märken tillhandahåller alternativ som är ett steg över tävlingen. Husqvarna har utvecklat många märken av motorsågar, men bara ett fåtal kan konkurrera med professionalism och tillförlitlighet 350-modellen. Många säkerhetsaspekter och funktioner i Husqvarna gör den till en av de bästa val för många husägare. Aktivering och bromstest

Motorsågen är utrustad med en kickback zon, vilket bör hållas från att röra vid föremål i närheten. Motorsåg aktivering kan ske genom flera metoder. Den manuella metoden aktiverar motorsågen med vänster hand. Den automatiska metoden utnyttjar ett system för tröghetsfunktionen. För att stoppa sågen, bromsar. Bromsar kan appliceras genom att trycka på handskyddet framåt på framsidan av motorsåg.
Underhåll

Flera delar och bitar av motorsåg har specifika instruktioner från vilket de måste vara väl underhållna. De "tänder" på motorsågen är vad styckning. Eftersom risken för olyckor ökar eftersom kedjan tänderna blir mindre skarp, uppmuntras användarna att hålla kedjan tänderna ordentligt vässade. Motorsågen kommer också med en djupmätare, som är satt att styra kast av motorsågen. Att misslyckas med att ställa in rätt inställning djupmätare, som dikteras av bruksanvisningen kan resultera i ett stort bakslag, vilket kan orsaka personskador. Utrustningen måste ständigt smörjas och har den erforderliga mängden av spänning också.
Bränsle och Systems

tvåtaktsmotor på 350 kräver en specifik blandning av bensin samt tvåtaktsolja. Den totala hästkrafter i motorn är 3,2 hästkrafter. Baren längd uppgår 18 inches. De 350 levereras komplett med ett vibrationsdämpande system för att undvika den stam som är placerad på användaren. Användaren måste kontrollera enheten för split och sprickor. Stoppkontakten kan flyttas till stoppläget för att stoppa motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108032.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.