Motorcykel Tank Emblem Installation

Installera en ny motorcykel emblem på din cykel kan få en ny, uppdaterad utseendet på din motorcykel. De flesta företagen ändrar sina emblem med några års för sina nyare modeller. Om du byter emblem på en nymålad cykel, låta färgen härda i den rekommenderade mängden tid innan du tillämpa de nya emblem, vanligtvis är detta minst en vecka. Saker du behöver
Tvättsprit
ren handduk
Måttband
svart krita
3M självhäftande
Visa fler instruktioner
1

Clean den yta där du vill installera emblemet. Blöt en ren handduk i tvättsprit och torka sedan området noggrant. Låt det torka.
2

Placera emblemet där du ska installera den. Mät det från olika punkter längs motorcykeln så att den är centrerad och nivå. Beskriv kanterna på emblem med svart krita.
3

Avlägsna självhäftande baksida från emblemet. Om det inte kommer med tejp, applicera 3M självhäftande lim i ett tunt lager på baksidan av emblemet.
4

Center emblemet i området du skisserade på motorcykeln, trycker du in plats. Tryck fast, med fokus på kanterna. Håll det på plats under två minuter.
5

Torka bort överflödigt lim som kan ha pressats ut från under emblemet.
6

Låt limmet härda minst 12 timmar innan du rider din motorcykel. Kontrollera då och då, trycka kanterna ordentligt mot motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108006.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.