Hur man tar bort den bränslefilter Från en Softail Classic

Bränslefiltret eller "sil" på en förgasare Harley-Davidson Softail Classic är en beståndsdel av bränsletillförseln ventilen. Denna ventil tjänar till att styra flödet av gas till förgasaren, medan sila bort oönskade föroreningar från bränslet. Ventilen är vakuumet som drivs av säkerhetsskäl, öppnas när motorn levererar tillräckligt undertryck för att påverka den inre ventilen. Man måste vara försiktig när du utför den här proceduren för att undvika skador på ventilen. Hur lång tid att slutföra den här proceduren kommer att variera på kompetensnivå, men är i allmänhet cirka en timme. Saker du behöver Flighter Long bränsle Gasslangar
kan
Handmanövrerad vakuumpump
SAE skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Turn kranvredet till läget OFF. Ta utloppet och vakuumslangar från bränsletillförseln ventilen.
2

Fäst en lång bit av bränsleslangen till utloppet slangen och placera den andra änden i en tom bensindunk.
Sida 3

Vrid handtaget ventil till valutareserven. Fäst en handmanövrerad vakuumpump till vakuumkällan nippeln på bränsleförsörjningen ventilen. Applicera 1-10 inches av Mercury vakuumtryck till ventilen för att erhålla en god dränering flöde av gas in i burken. Tillåt all gas rinna ur Softail.
4

Vrid hex montering, som fäster tillförselventilen till Softail bensintank, med en öppen nyckel. Dra ut ventilen och filtret montering från bensintanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107326.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.