Hur man gör Motorcykel Skärmar

MC fendrar används ofta för att ändra utseendet på cykeln för en mer attraktivt utseende. Motorcykel entusiaster kanske vill ändra utseendet på fender för en mer personlig känsla eller ersätta en gammal och används fender med en nyare lätt fender. Olyckor kan också spricka och skada en fender, som kan leda till en fullständig ersättare. Även fendrar kan köpas, kan du bygga din egen motorcykel fender att ersätta en befintlig fender med en nyare, elegantare en. Med användning av en befintlig fender, kan du skräddarsy din cykel för en personlig look. Saker du behöver
Fender
Avfettaren
Body filler
Sandpapper
Gel coat
glasfiberharts
glasfiberväv
Penslar
Plastic
spackel brukskniv
Primer
Paint
Drill
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en befintlig användas fender såsom en från en junk yard som kan erhållas för en låg kostnad. Den fender behöver inte vara i nyskick.
2

Rengör använda fender med en trasa och avfettning för att avlägsna smuts och olja från ytan som kan vara skadligt för att skapa en ny fender. Använd en kropp fyllmedel för att fylla ut eventuella ojämnheter på ytan av den använda fender. Låt spacklet torka och slipa fyllda områden släta med medellång-grit sandpapper.
3

Täck fender med ett lager gelcoat. Belägga ytan av fendern noga och låt stelna tills den är torr.
4

Förbered tillräckligt glasfiber hartsblandningen för att täcka ytan av det använda fender enligt tillverkarens anvisningar. Placera glasfiber duk på fender. Lay nog tyg för att täcka hela ytan och har en 2-tums överhäng på varje kant av fender. Applicera massan täcka glasfiberväv med en pensel. Börja i mitten och arbeta mot mitten för att mätta tyget.
5

Applicera ett andra glasfiber duk över det initiala skiktet. Gör detta ett något längre än den första. Mätta glasfiberväv genom att tillämpa glasfiberharts över duken med en pensel. Upprepa proceduren för att skapa totalt fyra glasfiber duklager.
6

Ta bort överflödigt harts och luftbubblor från glasfiberväv med en plast spackel. Jämna ut tyget med kniv och låt glasfiberharts att bota.
7

Avlägsna glasfiber mögel från fender genom att försiktigt dra bort det. Testa fender mot din motorcykel för storlek och montering. Klipp bort överflödig glasfiber duk.
8

Våt sand filtret med sandpapper och vatten tills exteriör och kanterna av fendern är släta.
9

Välj önskad färg och primer som matchar färgen. Prime glasfiber fender och låta primer för att ställa in tills den är torr. Applicera två till tre lager av färg till fender och låta färgen torka.
10

Borra monteringshål i fender där är placerade på din motorcykel. Installera fender på din motorcykel.
11

Upprepa åtgärderna i steg 1 till 10 för att skapa ytterligare fendrar för olika motorcykel modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110724.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.